Αυτά είναι τα πράγματα που χρειάζεται ένα μικρό μπάνιο

01 Ιούν, 2016 Έμπνευση Μοντέρνα Μπάνια Πλακάκια Συμβουλές

Μικρό μπάνιο, μεγάλα διακοσμητικά αποτελέσματα: αυτό είναι το top 10 που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

Οι κάτοικοι του κέντρου γνωρίζουν καλά τι σημαίνει: μικρό μπάνιο. Για εκείνους τους πραγματικούς αγωνιστές, σήμερα παρουσιάζουμε τα 10 πράγματα που είναι απαραίτητα σε κάθε μικρό χώρο. Και ναι: όλα θα του χαρίσουν… έξτρα τετραγωνικά.

  1. Κάθετος αποθηκευτικός χώρος Δεν έχετε χώρο να βάλετε τις φρεσκοπλυμμένες πετσέτες σας; Κανένα πρόβλημα! Προτιμήστε μια παλιά σκάλα η οποία δεν πιάνει σχεδόν καθόλου χώρο και θα σας χαρίσει άπλετο κάθετο αποθηκευτικό χώρο!
  2. Βάλτε καλάθι … και κερδίστε εύκολα έξτρα αποθηκευτικούς πόντους. Τοποθετήστε κάτω από τον νιπτήρα του μπάνιου σας ένα όμορφο καλάθι όπου μπορείτε να βάζετε τα άπλυτα ρούχα σας, τα καλλυντικά σας ή ακόμα και τις πετσέτες σας.
  3. Βάλτε λίγο χρώμα Εντάξει, το μπάνιο σας μπορεί να είναι μικρό αλλά δεν είναι απαραίτητο να είναι και μουντό. Βάλτε σε αυτό χρωματιστά αξεσουάρ για να του δώσετε μια παιχνιδιάρικη πινελιά.
  4. Επένδυση σε καθρέφτες Οι καθρέφτες μεγαλώνουν και χαρίζουν βάθος σε κάθε μικρό χώρο μιας και αντανακλούν το φως. Με άλλα λόγια, είναι must για το μικρό μπάνιο σας. Δεν θέλετε να «ντύσετε» το μπάνιο σας με καθρέφτες, σκεφτείτε να τουλάχιστον να καλύψετε με αυτό την επιφάνεια των ντουλαπιών του.
  5. Μείνετε στο σωστό ράφι Τα πλωτά ράφια είναι σούπερ στιλάτα, σούπερ λειτουργικά και η πιο οικονομική λύση για να χαρίσετε περισσότερο χώρο στο μικρό μπάνιο σας. Βάλτε τα παντού, σε κάθε άδεια γωνιά του μπάνιου σας και θα δείτε αμέσως τους αποθηκευτικούς σας χώρους να αυξάνονται.
  6. Παίξτε κρεμάλα Είμαστε βέβαιοι ότι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τις κρεμάστρες μπάνιου, είχε μικρό μπάνιο. Ευτυχώς για εμάς, καλύπτουν οικονομικά και όμορφα την βασική ανάγκη για περισσότερο χώρο σε περιορισμένα τετραγωνικά.
  7. Βάλτε φυτά Τα φυτά δίνουν χρώμα, στιλ και ζωντάνια σε κάθε χώρο. Και -πιστέψτε μας- είναι απαραίτητα για κάθε μικρό μπάνιο. Από τις κάθετες γλάστρες μέχρι τα μικρά βάζα, η παρουσία τους κρίνεται απαραίτητη στο χώρο σας.

Πηγή : http://www.jenny.gr/auta-einai-ta-pragmata-pou-xreiazetai-ena-mikro-mpanio/